Det hjælper da på det!

Det hjælper da på det: » KOMPETENCE CV. Synes jeg selv 🙂

Men det er da godt nok en sej omgang, sådan at skulle hænge sammen – og forsøge at give sig selv noget fodfæste, efter at være blevet flosset helt ud i det psykologisk forstyrrede og varmluftige. Jeg har da godt nok været bekymret for, om det ville lykkedes for mig. Og jeg sletter aldrig nogen sinde i mit liv, noget af det igen. For så starter det hele jo bare forfra – igen – igen. Og det vil jeg simpelthen ikke kunne holde ud. Jeg vil heller ikke have kræfter og overskud, til at skulle igennem mere af den slags.

Var der i øvrigt nogen, der så DR2 dokumentaren om Scientology i går aftes? Jeg så kun selv den sidste halve time, og et efterfølgende interview i Deadline, hvor Clement interviewede instruktøren.

Hvis der reelt går hul på den byld, og der kommer en større åbenhed og kritik af, hvad der foregår internt i Scientology – ja, så kan det jo også formodes, at det vil slå dønninger, og give anledning til en større åbenhed og kritik af det, der foregår her i lille dannevang? For en del af det, der går under betegnelsen personlig udvikling – har jo et kraftigt præg af de samme mentale transformationskoncepter, som det der blandt andet foregår i Scientology. Kollektive psykoser og hjernevask. Hvorfor hopper mennesker på sådan noget skidt? Hvad driver dog dette værk? Drømmen om at være noget – i relation til noget stort?

» Selvets disciplinering – en ny pagt i arbejdslivet, af Kirsten Marie Bovbjerg

» Universel spiritualitet, global socialisering – og individuel integritet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s