Seksuelle ydelser som ”betaling” for bevilling af teststrimler frem til 2000…

Frem til år 2000 kunne de enkelte læger kvit og frit dyrke de personlige fordomme, de havde lyst til – og lægge det til grund for personlige behandlingsmæssige afstraffelser.

Jeg blev nægtet en standard bevilling på teststrimler af en læge ved navn Bjarne Pedersen (t eller d? Det kan jeg i skrivende stund ikke huske) på Bispebjerg hospital i forlængelse af de øvrige seksuelle overgreb, jeg havde været udsat for.

Jeg blev nægtet en standard bevilling med begrundelsen: At så skulle jeg blive gravid først. Det var kun gravide kvinder, der kunne få en standard bevilling på teststrimler, så man kunne måle blodsukre flere gange dagligt.

Ja – så måtte jeg jo undvære. På det tidspunkt kunne man få teststrimle til visuel aflæsning. Dem flækkede jeg på langs i 3, så jeg selv kunne give mig selv en ekstra bevilling på teststrimler, der gjorde det muligt at måle blodsukre jævnligt i stedet for at skulle leve som chancerytter med hovedet under den arm. Samtidig måtte jeg så også prøve at lære at leve med, at jeg som kvindelig diabetiker ikke kunne få et normalt liv med mand og børn ligesom andre kvinder. Pladsen var ligesom besat / optaget – eller hvad vi nu skal kalde det, af en seksuelt perverteret behandlerverden, der brugte behandlingssanktioner som afstraffelse, hvis ikke de fik deres vilje. Så måtte jeg i stedet ofre mit liv på at få mig selv personligt fri af det menneskeligt afsporede og syge svineri – inden det slog mig ihjel. Hvis det kunne lade sig gøre?

Omkring år tusind skiftet kom der en generel lovændring, så alle med diabetes 1 uden undtagelse fik en standardbevilling på teststrimler, der gjorde muligt at måle de daglige 4-5 blodsukre, der er basalt nødvendig for at have en nogenlunde god regulering – puls det ekstra, der er behov for, når der er mange omskifteligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Det gav nogle bedre overlevelsesmuligheder for de diabetikere, der ligesom jeg, ikke havde lyst til at skulle udleve et personligt martyrium som prostitueret for de ansatte i det danske sundhedsvæsen.

Så kunne den med teststrimlerne ikke længere bruges som en af metoderne til at praktisere adfærdspsykologiske forsøg på mennesker med diabetes 1. Så i hverdagen kunne livet fungere normalt. Men det ændrede jo ikke noget ved den personligt beskidte og grænseoverskridende opførsel. Og det ændrede heller ikke noget ved, at man som diabetiker i praksis stod og stadig står uden lægehjælp til praktisk taget alt, hvis ikke man vil udsættes for ulovlige adfærdspsykologiske forsøg og seksuelle overgreb som behandlingsmetode af mennesker med diabetes 1. Så ryger du på en uofficiel dødsliste. Det er straffen. Døden. Dødsstraf for ikke at ville udsættes for ulovlige adfærdspsykologiske forsøg og seksuelle overgreb i det danske sundhedsvæsen.

» Adfærdspsykologiske forsøg og seksuelle overgreb som behandling af mennesker med diabetes 1 (1989 – 2015)

» Sundhedsprofil: Principiel aflivning af mennesker med diabetes 1

» SUNDHEDSPROFILER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s