Hvad er en ”overlever”?

PERSONLIGHED

Hvad er kaospilot?

Jeg er virkelighedsnær, ærlig og direkte – åben og udadvendt – har en god medmenneskelig dømmekraft og en hurtig opfattelsesevne – en logisk og struktureret tankegang – og et alsidigt talent for kommunikation.

I mine unge dage lærte jeg de specielle retningslinier for mellemmenneskelige grænseflader og personlig omstilling, der gælder for mennesker som mig, der har en høj IQ.

Jeg lærte retningslinierne af en psykolog i forbindelse med en voldsom oplevelse, der hører hjemme i den kategori, man indenfor traditionel psykologi kalder ekstrem. Den drejede sig om omgivelsernes reaktioner i forlængelse af et selvmord. Oplevelsen skete i relation til nogle af mine medstuderende på Aalborg Universitet. Det var i forbindelse med, at jeg afviklede den oplevelse i relation til dem, der var involveret, at jeg udviklede mit specielle talent for: “Relationskunst – midt mellem kaos og forankring”.


RELATIONSKUNST – MIDT MELLEM KAOS OG FORANKRING

Hvad ved du?

Jeg har erfaring med at stabilisere de mellemmenneskelige relationer i personligt turbulente, ustabile og kaotiske situationer, ved at coache andre til jordforbindelse og fodfæste – med supplerende konkret viden, beskrivelse af de målsætninger, problemstillinger og “verdensordner” der gør sig gældende i den aktuelle situation – og perspektivere med eksempler fra andre tilsvarende situationer.


(Perfektionsram(t)(me))

(Uddybende beskrivelse med eksempler: Relationskunst på “formel”)

» KOMPETENCE CV

» De “gales” samfund?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s